About

Paraga24.blogspot.gr ~ Προγνωστικά - Ειδήσεις - Σχόλια - Κουτσομπολιό ~ On Line Score - Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων - Πρόγραμμα TV - Ειδήσεις ~ Paraga24.blogspot.gr

paraga24@blogspot.gr

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτό είναι το iPhone 5! (pics)

Στην εκδήλωση της Apple στο Σαν Φραντσίσκο παρουσιάστηκε το νέο iPhone, το οποίο θα έχει το όνομα «iPhone 5». Η νέα συσκευή θα είναι λεπτότερη και ελαφρύτερη με πάχος στα 7,6 χιλιοστά και βάρος στα 112 γραμμάρια, δηλαδή 18% πιο λεπτό από το 4S και 20% ελαφρύτερο.
Αυτό είναι το iPhone 5! (pics)

To νέο iPhone θα υποστηρίζει τεχνολογία 4G και έχει σημαντικές βελτιώσεις, ενώ η κατασκευή του είναι αποκλειστικά από αλουμίνιο και γυαλί.

Η οθόνη του, όπως αναμενόταν είναι 4 ιντσών, δηλαδή μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο και με ανάλυση 1136 x 640 pixels. Η τεσσάρων ιντσών οθόνη είναι Ρetina με 326 Pixels per inch. Η νέα μεγαλύτερη οθόνη επιτρέπει την παρουσίαση ακόμα μιας σειράς εικονιδίων στην αρχική οθόνη.

Όπως έγινε γνωστό ο φακός της κάμερας είναι λεπτότερος και το εξωτερικό στρώμα είναι από ζαφείρι το οποίο χαράσσεται ακόμα πιο δύσκολα.
Η μπροστινή κάμερα είναι πλέον 720p αντί για 480p για καλύτερες βιντεοκλήσεις και φωτογραφήσεις. Νέα λειτουργία στη λήψη βίντεο όπου ο χρήστης θα μπορεί να τραβάει βίντεο και φωτογραφίες ταυτόχρονα. Η κάμερα υποστηρίζει επίσης και πανοραμικές λήψεις (με τη λήψη βίντεο) με εικόνα 360 μοιρών, διαστάσεων 28MPixels.
Το iPhone 5 διαθέτει επίσης 3 μικρόφωνα, δίπλα στο ηχείο, κάτω στο ακουστικό και ανάμεσα στο φακό και το φλας, με αποτέλεσμα τη μείωση του θορύβου κατά τις κλήσεις και την καλύτερη αναγνώριση φωνής (Siri), ενώ βελτίωση υπάρχει και στο ηχείο.
Επιβεβαιώθηκε τελικά και η κυκλοφορία νέου καλωδίου φόρτισης, όπως και η κυκλοφορία ειδικού αντάπτορα για τα παλιότερα αξεσουάρ που διαθέτουν 30-pin connector.

Θα κυκλοφορήσει σε δυο χρώματα - άσπρο και μαύρο.







newsbomb.gr
Διαβάστε Περισότερα "Αυτό είναι το iPhone 5! (pics)"

Ξανά προβληματικός στην επίθεση ο Αρης

Ο Αρης έμεινε στο 1-1 με τον Κιλκισιακό σε φιλική αναμέτρηση που έγινε την Τετάρτη.


Ο Άρης στο δέκατο φιλικό της φετινής χρονιάς έμεινε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στον Κιλκισιακό στο Δημοτικό γήπεδο του Κιλκίς παρουσιάζοντας ξανά πρόβλημα στην επίθεση.

Πρωταγωνιστής για τον Αρη ο Τσουκάνης, ο οποίος σκόραρε στο 25' και ήταν ο καλύτερος παίκτης των "κίτρινων", ενώ ο Κιλκισιακός κατάφερε να ισοφαρίσει με την εκπνοή από στημένη φάση με τον Ντουντούκη (45’).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κιλκισιακός (Γεωργιάδης): Μπαντής (90’Περπερίδης), Ευθυμιάδης, Κοτσαρής (88’Σερταρίδης), Ασημακίδης, Μαυροκεφαλίδης, Βασιλειάδης (64’Αποστολίδης), Κεφαλίδης, Στεφανίδης, Σουλτανίδης (90’Νικολαΐδης), Ντουντούκης (56’Κουραλίδης), Παπαδόπουλος (76’Παμπουκίίδης).

Αρης (Κατσαβάκης): Γκούσεβ (61’Παπαδόπουλος), Ασλανίδης (74’ Ταυταρίδης), Τσουκάνης (86’Ιγνατίδης), Γιανννίτσης, Αντωνιάδης, Ψυχογιός (61’Ποζίδης), Οικονομόπουλος, Καραγιάννης (46’Κοτσώνης), Ρένια (46’Γιώρης), Αγγελούδης, Κανούλας (86΄Ιγνατίδης).
contra.gr
Διαβάστε Περισότερα "Ξανά προβληματικός στην επίθεση ο Αρης"

Αλεξανδρής: "Μία παρέα"

Στις 14:00 έφτασε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Άρη έχοντας αφήσει πίσω της το Πράβετς και την Σόφια της Βουλγαρίας, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.


Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται και πάλι από τις 14:00 η αποστολή Άρη έχοντας αφήσει πίσω της το Πράβετς και την Σόφια της Βουλγαρίας, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, στις δηλώσεις του λίγο μετά την άφιξη της αποστολής μίλησε και για την περίπτωση του Μιχάλη Πελεκάνου.

"Είναι νωρίς να βγάλεις συμπεράσματα, αυτό το λέω γιατί ήταν πολύ μικρός ο χρόνος που μαζεύτηκαν όλοι οι παίκτες. Θα δουλέψουμε. Μέσα σε 10 μέρες όταν ανά δύο μέρες δίνεις φιλικά, τέσσερα το σύνολο, είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα για το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα. Δουλέψαμε με πολύ μεγάλη επιμέλεια, έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και εν μέρει και από τα αποτελέσματα. Αν και σε μένα προσωπικά δεν μου λένε ποτέ κάτι τα αποτελέσματα των φιλικών", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αλεξανδρή.

Ακολούθως ο τεχνικός του Άρη στάθηκε στο δέσιμο του συνόλου του λέγοντας: "Θα ήθελα να τονίσω ότι τα παιδιά έχουν γίνει μια παρέα. Πιστεύουν ο ένας στον άλλον και βοηθάει ο ένας τον άλλον. Έχουμε και τους τρεις Αμερικανούς που παίζουν πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι ευτύχημα πως τα έμπειρα παιδιά εκτός από καλοί παίκτες και αναφέρομαι στον Αντώνη (Ασημακόπουλο), τον Σωτήρη (Καραποστόλου), τον Κώστα (Χαρίση) και τον Πάσαλιτς είναι και καλοί χαρακτήρες.

Αυτό βοηθάει πολύ στο να εμπεδώσουν την φιλοσοφία της ομάδας οι νέοι παίκτες, την νοοτροπία που διέπει αυτό το σύλλογο, τις υποχρεώσεις που έχει κάποιος όταν φοράει αυτή τη φανέλα και θα έλεγα ότι είμαι ευτυχής γιατί ο Ασημακόπουλος που είναι αρχηγός της ομάδας λειτουργεί υποδειγματικά. Έτσι σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορέσουν οι Αμερικανοί να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, γιατί το ταλέντο το έχουν".

Για το χθεσινό φιλικό με την Λουκόιλ Ακαντέμικ είπε: "Δεν μένουμε σε αποτελέσματα. Είναι φιλικοί αγώνες και οι προπονητές δοκιμάζουν διάφορα σχήματα. Δεν περιμένεις να βγάλεις οριστικό συμπέρασμα. Η ομάδα έδειξε και στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια πολύ καλά δείγματα γραφής, αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονο με την Τσερκάσι, που χάναμε με 26 πόντους διαφορά, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο επιμέρους το κερδίσαμε.

Από εκεί και πέρα στα υπόλοιπα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, τηρουμένων των αναλογιών και για την εποχή που βρισκόμαστε. Μη ξεχνάμε πως φτάσαμε στο σημείο να παίζουμε με μια ουκρανική ομάδα, που έχει ένα εκατομμύριο ευρώ προϋπολογισμό και να αντιμετωπίζουμε την Λουκόιλ που έχει 1,3 εκ. ευρώ μπάτζετ.

Αυτό είναι κάτι που μας δίνει κίνητρο να αναμετρηθούμε μαζί τους. Είμαστε και σε μια περισυλλογή, για το πως έχουμε φτάσει να παίζουμε με πολύ μικρά μπάτζετ και αυτοί να έχουν προοδεύσει τόσο".

Για τους υπό δοκιμή παίκτες σημείωσε: "Έμεινα ευχαριστημένος και από τον Τσακαλέρη και από τον Νίκο Μποχωρίδη, όπως και από τον Σπύρο Μούρτο. Είναι παιδιά που έχουν ταλέντο και δουλεύουν πολύ. Μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσω τι θα γίνει με αυτά τα παιδιά".

Για το θέμα του Μιχάλη Πελεκάνου υπογράμμισε: "Τα γεγονότα είναι όπως τα γνωρίζετε. Και εμείς είχαμε καθημερινή ενημέρωση από τον πρόεδρο, με τον οποίο έχουμε άριστη επικοινωνία και σχέση και πάνω σ΄ αυτό στηρίζουμε και για την επόμενη χρονιά και για τα επόμενα χρόνια να κάνει η ομάδα ένα… ξεπέταγμα! Μια άνοδο όπως την περιμένουμε όλοι.

Το θέμα είναι όπως το γνωρίζετε. Έχει γίνει μια πάρα πολύ σημαντική οικονομική πρόταση από την ομάδα και περιμένουμε να απαντήσει. Δεν είμαστε σε θέση λόγω της οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε, να αυξήσουμε ούτε ένα ευρώ παραπάνω αυτή τη προσφορά. Νομίζω ότι κάναμε μια πολύ καλή πρόταση, τον χρειαζόμαστε, του δίνουμε ηγετικό ρόλο στην ομάδα και θα χαιρόμουν πολύ να τον είχα κι αυτόν μαζί του".

Ο Αλεξανδρής έδωσε ρεπό για σήμερα στους παίκτες του, προκειμένου να ξεκουραστούν από το πολύωρο ταξίδι και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο σε μία μέρα όπου το πρόγραμμά περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Το απόγευμα οι παίκτες θα προπονηθούν στο κλειστό των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, καθώς το Αλεξάνδρειο δεν είναι διαθέσιμο λόγω εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.
sport24.gr

Διαβάστε Περισότερα "Αλεξανδρής: "Μία παρέα""

Αναζητά χορηγούς ο Πρέλεβιτς

Επαφές για χορηγίες είχε την Τετάρτη ο Μπάνε Πρέλεβιτς, την ίδια ώρα που την Πέμπτη αναμένεται να καταθέσει στην τράπεζα η πλευρά του ΠΑΟΚ το ποσό της εγγυητικής και να τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα. Ικανοποίηση για Κασελάκη από την "πρώτη" του.


Η οριστική λύση στο θέμα της εγγυητικής αναμένεται να δοθεί την Πέμπτη σύμφωνα με τα όσα λένε στον ΠΑΟΚ. Την συγκεκριμένη μέρα ο "Δικέφαλος" θα καταθέσει στην τράπεζα το ποσό των 100.000 ευρώ και έτσι την Παρασκευή αναμένεται η έκδοσή της. Ετσι το συγκεκριμένο "αγκάθι" πρόκειται να "βγει", την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ περιμένουν να "βγάλει" η FIBA τους "ασπρόμαυρους" από την λίστα των ομάδων που έχουν απαγόρευση μεταγραφών.

Ο "Δικέφαλος" εδώ και καιρό έχει ενημερώσει πως πλήρωσε τον Ντέγιαν Τομάσεβις, μετέφερε και στον παίκτη πως θα πρέπει να κάνει κάτι το αντίστοιχο και ως εκ τούτου περιμένει να λυθεί το θέμα αυτό αυτά τα 24ωρα για να προχωρήσει και η διαδικασία της έκδοσης των δελτίων ώστε ο Σούλης Μαρκόπουλος να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του στο ματς Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό.

Από εκεί και πέρα ο Μπάνε Πρέλεβιτς βρέθηκε την Τετάρτη (12/9) στην Αθήνα και είχε ραντεβού για χορηγίες. Για την ώρα δεν έχει προκύψει κάτι το χειροπιαστό, όπως λένε στον ΠΑΟΚ που είναι δεδομένη η σημασία που δίνουν σε αυτό το θέμα για να έρθουν έτσι και άλλα έσοδα στην ομάδα. Κατά τα άλλα από την πρώτη προπόνηση του Λεωνίδα Κασελάκη, στον ΠΑΟΚ δηλώνουν ικανοποιημένοι για την φυσική κατάσταση του παίκτη. Πλέον το βάρος πέφτει στο να μάθει ο ίδιος τα συστήματα. Σίγουρο το ότι θα πάρει χρόνο στο τουρνουά της Πάτρας, κάτι βέβαια που θα γίνει και με τους Παπαδόπουλο (ανεβάζει ρυθμούς όσον αφορά την φυσική κατάσταση) και Χάτσερ.

Τέλος, να σημειωθεί πως στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να λένε πως για την ώρα έχει κλείσει το ρόστερ και δεν αναμένεται να αποκτηθεί (τουλάχιστον άμεσα) παίκτης στο "4". Υπάρχει πάντως μια πιθανότητα ο Γιώργος Γεωργάκης εάν δεν υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό (αυτή την στιγμή αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες), να απασχολήσει το επόμενο διάστημα για την ενίσχυση στην ρακέτα (ο "παίκτης" είχε ενοχληθεί από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον ατζέντη του πριν αρχίσει τις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό)...
contra.gr
Διαβάστε Περισότερα "Αναζητά χορηγούς ο Πρέλεβιτς"

Χωρίς Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός στη Βουλγαρία

Χωρίς τον αρχηγό, Δημήτρη Διαμαντίδη, θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στη Βουλγαρία για να λάβει μέρος σε τουρνουά στη Σόφια.


Ο 32χρονος γκαρντ αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα και κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει στην Αθήνα ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας, ώστε να είναι έτοιμος για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας.

Απών από τους αγώνες της Παρασκευής και του Σαββάτου θα είναι κι ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος προέρχεται από αναμέτρηση με την Κροατία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2013.
contra.gr
Διαβάστε Περισότερα "Χωρίς Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός στη Βουλγαρία"

«Μόνο νίκη με ΠΑΣ»


18 Χρόνια τακτοποιούμε Επιτυχώς Χρέη Ιδιωτών. Ενημερώσου Τώρα!
Ο Τάσος Παπάζογλου σε τηλεοπτική του συνέντευξη διευκρίνισε πως ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστικό του στόχο τη νίκη στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.
Στο NOVASPORTS και τον Νίκο Γαβαλά μίλησε ο Τάσος Παπάζογλου. Πιο αναλυτικά:
Τάσο ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο, ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν ξέρω αν συμφωνείς, αν κρίνουμε και το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα της ομάδας των Ιωαννίνων, την ισοπαλία που έφερε με τον Παναθηναϊκό.

«Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας για την ομάδα μας. Είδαμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στον Παναθηναϊκό και πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά η ομάδα μας είναι έτοιμη και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε».

Αυτή η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ωφελεί ή όχι; 

«Πιστεύω ότι ήταν καλό για την ομάδα μας γιατί υπάρχουν πάρα πολλά νέα πρόσωπα. Πιστεύω ότι με αυτή τη διακοπή δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα ο ένας τον άλλον και να έρθουμε πιο κοντά και μέσα στο γήπεδο και εκτός».

Συμφωνείς ότι είναι πλούσιο το ρόστερ για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του προγράμματος, με αγώνες κάθε τρεις, τέσσερις ημέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη;
«Σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί και ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα, σε κάθε θέση και πιστεύω ότι έχει σε κάθε θέση πολλούς παίκτες έτσι ώστε εφόσον υπάρξει κάποιο πρόβλημα να αναπληρώσει ο άλλος».

Ασφαλώς και προτεραιότητα είναι το αμέσως επόμενο ματς, αυτό με τον ΠΑΣ. Ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει η πρόκληση της πρεμιέρας του Champions League. πόσο δύσκολο είναι για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή να μείνει συγκεντρωμένος μόνο στην αμέσως επόμενη αγωνιστική υποχρέωση;

«Πρώτος στόχος είναι να πάμε στα Γιάννινα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχει όπως είπες το παιχνίδι της Τρίτης με την Σάλκε αλλά προτρέχει πρώτα το παιχνίδι μέσα στα Γιάννινα και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί».

Σε προσωπικό επίπεδο αισθάνεσαι να έχεις ανέβει ένα επίπεδο πιο πάνω σε σχέση με πέρυσι; Ο προπονητής σου σε εμπιστεύεται, το είδαμε στα φιλικά, το βλέπουμε και στα επίσημα ματς.

«Σίγουρα, η περσινή χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή για εμένα που έμεινα στην ομάδα. Δούλεψα με τον κ. Βαλβέρδε, με βοήθησαν κάποιες συμμετοχές που είχα κάνει και σε κάποιες αποστολές που συμμετείχα. Μπήκα στο κλίμα της ομάδας και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω την ίδια πορεία με την περσινή και ακόμη καλύτερη».

Κλείνοντας θα ήθελες να στείλεις και ένα μήνυμα στον κόσμο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής υποχρέωσης με τον ΠΑΣ αλλά και της πρεμιέρας του Champions League με τη Σάλκε;

«Πιστεύω πως ο κόσμος έχει δείξει την δυναμική του, ελπίζω να είναι μαζί μας και μέσα στα Γιάννινα και εντάξει δεν το συζητάω για το «Καραϊσκάκη», θα είναι γεμάτο και όλοι μαζί πάμε για τη νίκη».
gazzetta.gr
Διαβάστε Περισότερα "«Μόνο νίκη με ΠΑΣ»"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20 - ΑΡΣΕΝΑΛ Κ20 2-0


Θρυλική νίκη των «μικρών» επί της Αρσεναλ!


Θρυλική νίκη των «μικρών» επί της Αρσεναλ!
Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού σημείωσε την πρώτη της νίκη στο «NextGen Series», το επονομαζόμενο Champions League των «μικρών», επικρατώντας με 2-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Αρσεναλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, καθώς άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Σούκια στο 82' και «σφράγισαν» τη νίκη με την ωραία εκτέλεση φάουλ του Λεάντρο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.
Στη φάση αυτή, μάλιστα, οι Λονδρέζοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπελερίν.
Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και μάλιστα είχε τις δικές του ευκαιρίες με τους Λυκογιάννη (3') και Σιόπη (30'), ενώ και οι Αγγλοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές με τους Νάμπρι (23') και Εμπεσίλιο (28').
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αρσεναλ άρχισε καλύτερα, απείλησε αλλά μετά το 65' ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και μετά τις δύο-τρεις ευκαιρίες που είχε, έφτασε στα δύο γκολ, ενώ ενδιάμεσα είχε και μεγάλη ευκαιρία με τον Πασαλίδη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιόπης, Δ. Σιόπης (59' Βουτσιώτης), Γκίνο (59' Σούκιας), Ιωαννίδης, Ρίκσπουν (64' Πασαλίδης), Λύρας.
ΑΡΣΕΝΑΛ Κ20: Κουκ, Μπελέριν, Άνγκχα, Γιεννάρις, Μοντέρο, Χάτζροβιτς, Τζέφρι (58' Άισφελντ), Χέιντεν (79' Ιουόμπι), Άκπομ, Εμπεσίλιο, Νάμπρι (89' Λίπμαν).
sentragoal.gr
Διαβάστε Περισότερα "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20 - ΑΡΣΕΝΑΛ Κ20 2-0"

Πληρωμές... μέρος δεύτερο


Με νέες καταβολές σε παίκτες ολοκληρώθηκε σήμερα το... διήμερο πληρωμών στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ κατέθεσε χθες κάποια χρήματα στους λογαριασμούς των υπαλλήλων της ΠΑΕ (μισό μισθό) και ορισμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας (κάποια έναντι). Σήμερα οι πληρωμές συνεχίστηκαν με την κατάθεση χρημάτων στους παίκτες που δεν είδαν χρήματα στους λογαριασμούς τους χθες. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν υπάρξει σημαντική προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή, πρόθεση των ιθυνόντων της ΠΑΕ είναι να μοιράσουν στους παίκτες και κάποια επιπλέον χρήματα από τις εισπράξεις.
aek365.com
Διαβάστε Περισότερα "Πληρωμές... μέρος δεύτερο"

«Πονοκέφαλος» για τον Αναστόπουλο


Δυσάρεστα νέα είχε στη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, καθώς είδε τον Χρήστο Μπούρμπο να αποχωρεί με πρόβλημα στην κνήμη.Ο Μπούρμπος ένιωσε ενοχλήσεις στην κνήμη και εγκατέλειψε το πρόγραμμα, ενώ για προληπτικούς λόγους έφυγε από την προπόνηση και ο Ζορμπάς.Ο Έλληνας τεχνικός, στη σημερινή προπόνηση δεν είχε στην διάθεση του και τον Σίσιτς, ο οποίος θα επιστρέψει το βράδυ της Τετάρτης από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας αλλά και τον Περομγαβράκη, καθώς εκτελεί τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση των Κρητικών, καθώς την Πέμπτη ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε ρεπό στους παίκτες του.
pamesports.gr
Διαβάστε Περισότερα "«Πονοκέφαλος» για τον Αναστόπουλο"

Ινιέστα: «Πλήγμα εάν σταματήσει ο Ρικέλμε»

Ινιέστα: «Πλήγμα εάν σταματήσει ο Ρικέλμε»

Την άποψη πως εάν ο Χουάν Ρικέλμε σταματήσει τη μπάλα, τότε το ποδόσφαιρο θα μείνει αρκετά φτωχότερο εξέφρασε ο Αντρες Ινιέστα. Ο Αργεντινός πλέιμεϊκερ παραμένει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι όταν και αποχώρησε από την Μπόκα Τζούνιορς.


«Πάντα είναι άσχημο όταν ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης όπως ο Ρικέλμε δεν είναι πια στα γήπεδα. Εάν αποφασίσει να αποσυρθεί, τότε το ποδόσφαιρο θα χάσε ένα από τους καλύτερους παίκτες», τόνισε ο άσος της Μπαρτσελόνα.
Οι δύο παίκτες ήταν μαζί στους «μπλαουγκράνα» επί εποχής Λουίς Φαν Χάαλ. Μολονότι υπήρξαν συμπαίκτες για ένα χρόνο, ο Αργεντινός άφησε τεράστια εντύπωση στον Ισπανό άσο.
«Ήμουν τυχερός που τον συνάντησα στα πρώτα μου χρόνια στην Μπαρτσελόνα….Οταν τον έβλεπα να παίζει αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η άνεση που είχε με τη μπάλα, τις πάσες και τους συνδυασμούς του. Είναι ένας παίκτης που ταυτίζομαι καθώς ζητά και δίνει την μπάλα συνέχεια».
Ο Ινιέστα αναφέρθηκε και στον Λιονέλ Μέσι: «Δεν έχει κανένα ελάττωμα. Είναι αδύνατο να έχεις, όταν είσαι το νούμερο ένα. Κάνει τα δυσκολότερα πράγματα να φαίνονται πανεύκολα σε κάθε ματς».
sentragoal.gr
Διαβάστε Περισότερα "Ινιέστα: «Πλήγμα εάν σταματήσει ο Ρικέλμε»"

Νίκος Αναστόπουλος

Νίκος Αναστόπουλος
Ως παλιός επιθετικός, ασφαλώς και θα γνωρίζετε καλύτερα από εμάς, πως τα πιο όμορφα γκολ, πολλές φορές μπαίνουν στις καθυστερήσεις. Όχι μόνο στο χορτάρι του γηπέδου, αλλά ενίοτε και στο… γκαζόν των μεταγραφών! Το ρόστερ του ΟΦΗ δεν έχει «κλειδώσει», ενώ η τελευταία προσθήκη, παίζει να΄ναι αν όχι η καλύτερη (καθρέφτη – καθρεφτάκι μου…) σίγουρα η πιο ηχηρή. Τα ρέστα σας και που ξέρετε, ο Θεός είναι μεγάλος!
onsports.gr
Διαβάστε Περισότερα "Νίκος Αναστόπουλος"

Αρνητική η Ερασιτεχνική ΑΕΛ

Αρνητική είναι η Ερασιτεχνική ΑΕΛ για την απόφαση της Football League να εντάξει στην κατηγορία Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή. Διαβάστε την ανακοίνωση
Σήμα
Αρνητική είναι η Ερασιτεχνική ΑΕΛ για την απόφαση της Football League να εντάξει στην κατηγορία Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή. Μάλιστα καλεί την ΠΑΕ ΑΕΛ να πάρει θέση.

"Πληροφορηθήκαμε μέσω του ηλεκτρονικού τύπου ότι το Δ.Σ. της Football League αποδέχθηκε την εισήγηση του -απερχόμενου- Δ.Σ. της ΕΠΟ περί τοποθέτησης των Ηρακλή Θεσ/κης (ή μήπως Α.Ε. Ποντίων;), Ολυμπιακού Β. και Ν. Καβάλας στο φετινό πρωτάθλημα της FL.

Όπως αναφέραμε και στην ανακοίνωση μας από 7/8 είναι θέμα ηθικής τάξης και αξιοπρέπειας για το Σωματείο μας την ΑΕΛ να αρνηθούμε την παραγραφή ουσιαστικά της τιμωρίας των δύο τελευταίων ομάδων, παράγοντες των οποίων πρωταγωνίστησαν στο σκάνδαλο διαφθοράς που απαξίωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πόσο μάλλον όταν το μεγαλύτερο θύμα αυτού του κυκλώματος που παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη ήταν η Ομάδα μας.

Αρνητικοί επίσης είμαστε για όποια ομάδα παρανόμησε (βλ. πλαστογραφία) και δίκαια τιμωρήθηκε (Ηρακλής), ζητώντας μάλιστα να επιστρέψει μια άλλη (!) ομάδα στη θέση της (ΑΕ Ποντίων-Ηρακλης).

Καλούμε τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 έστω και την ύστατη ώρα να πράξει το καθήκον της και να ενεργήσει όπως η Ιστορία της ΑΕΛ επιτάσσει, αρνούμενη μέχρι τέλους να συναινέσει στην παρανομία και σε οποιαδήποτε "ανταποδοτικά οφέλη" της προταθούν, και προσφεύγοντας παράλληλα στη Δικαιοσύνη κατά των Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. και F.L.
sport24.gr


Διαβάστε Περισότερα "Αρνητική η Ερασιτεχνική ΑΕΛ"

Κριστιάνο: «Δεν με ενδιαφέρει το συμβόλαιό μου»


Μέσω του προφίλ που διατηρεί το facebook αποφάσισε να απαντήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ενδιαφέρεται να την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με αποτέλεσμα να αισθάνεται στεναχωρημένος.

Στην γραπτή του δήλωση ο Πορτογάλος άσος επανέλαβε ότι στόχος του δεν ήταν ποτέ ένα νέα καλύτερο συμβόλαιο αλλά μόνο να κατακτήσει τα πάντα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με απασχολεί το συμβόλαιό μου, παρά μόνο να κερδίζω κάθε παιχνίδι και κάθε τρόπαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης με την μεγάλη βοήθεια των συμπαικτών μου», αναφέρει.
.realmadrid24.info
Διαβάστε Περισότερα "Κριστιάνο: «Δεν με ενδιαφέρει το συμβόλαιό μου»"

Το ρόστερ της Καβάλας και οι μεταγραφικές εκπλήξεις


ensaliva
Το ρόστερ της ενόψει της Football League ανακοίνωσε η Καβάλα και οι εκπλήξεις δεν λείπουν. Μεταξύ των εκπλήξεων και ο τέως άσσος της ΑΕΚ , Ταμαντάνι Ενσαλίβα.

Αναλυτικά το ρόστερ:

1. Σουλογάνης Γεώργιος

2. Τιγγερίδης Ιωάννης

3. Αποστολίδης Εμμανουήλ

4. Δελήμπασης Νικόλαος

5. Παγώνης Αναστάσιος

6. Καλαγκάνης Πιέρ

7. Πακάλτσης Θεόδωρος

8. Παπαγερίδης Φίλιππος

9. Γαβριηλίδης Βασίλειος

10. Μαραγκός Στέλιος

11. Καπνόπουλος Νικόλαος

12. Nsaliwa Tamandani

13. Πουρσανίδης Νικόλαος

14. Πλιάγκας Δημήτριος

15. Χλωρός Ιωάννης

16. Mokake Marcus

17. Οξύζογλου Χρήστος

18. Κουμπρόγλου Αλέξιος

19. Boumale Oliver

20. Μπρατσιάνη Αλέξανδρος

21. Αναστασόπουλος Δημήτριος

22. Serge Die

23. Marcos Dos Santos

24. Κάργας Ιωάννης

25. Παπαδόπουλος Γρηγόριος

26. Κάπατζης Δημήτριος

27. Κυγαΐς Άγγελος

28. Ντομί Μάριος.

Ο τεχνικός της ομάδας κ.Βασιλακάκης θα δοκιμάσει τους νεαρούς παίκτες
sportsioannina.gr
Διαβάστε Περισότερα "Το ρόστερ της Καβάλας και οι μεταγραφικές εκπλήξεις"

«Σε λίγα χρόνια θα γεμίσει… ΑΕΚ η εθνική»


Δημητρέλος, Μπόβαλης, Κασνακίδης και Τσιάρτας βρέθηκαν χθες βράδυ στα επίσημα του «Γ.Καραϊσκάκης» για να δουν την εθνική

Η ΑΕΚ χθες για δεύτερο σερί παιχνίδι δεν είχε παίκτη της στην αποστολή της εθνικής ομάδας. Μετά το EURO και την παρουσία εκεί των Νίκου Λυμπερόπουλου και Γρηγόρη Μάκου, η Ένωση δεν έχει παίκτη στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος.
Χθες βράδυ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» εκπροσώπησαν την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο Ηλίας Μπόβαλης, ο Μάκης Κασνακίδης και ο Βασίλης Τσιάρτας. Οι άνθρωποι του δικεφάλου συζήτησαν την απουσία παίκτη της ομάδας από την εθνική, αλλά τόνιζαν μεταξύ άλλων «Σε λίγα χρόνια θα γεμίσει… ΑΕΚ η εθνική».
Και αυτό διότι ήδη υπάρχουν στην Ελπίδων οι Μπουγαΐδης και Κατίδης και στην Νέων οι Φούντας, Γροντής και Παπαδημητρίου, ενώ υπάρχουν και άλλοι από το υπάρχον ρόστερ που… χτυπούν την πόρτα των εθνικών ομάδων.
aek365.com
Διαβάστε Περισότερα "«Σε λίγα χρόνια θα γεμίσει… ΑΕΚ η εθνική»"

Κλοπή για Γλύκο, ανησυχία για Γεωργιάδη

Κλοπή για Γλύκο, ανησυχία για Γεωργιάδη
Ο ΠΑΟΚ ανασυντάσσεται σταδιακά με τις επιστροφές των διεθνών, αλλά για τον Παναγιώτη Γλύκο η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη έκρυβε μία δυσάρεστη έκπληξη.


Με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ συνειδητοποίησε ότι εκλάπη το αυτοκίνητό του (ένα Audi S3) στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και πριν δύο χρόνια με θύμα τον Γιώργο Φωτάκη.

Στα αγωνιστικά επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς εκτός του Κουμάλο, που αναμένεται αύριο. Ο Λάζαρ δεν μπήκε σήμερα στο γήπεδο, ενώ οι Σταφυλίδης και Πέλκας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ανησυχία υπάρχει για τον Γιώργο Γεωργιάδη που νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Αύριο θα εξεταστεί εκ νέου ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάστασή του. Επίσης, αύριο θα φανεί και κατά πόσο είναι σοβαρές οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Γιώργος Φωτάκης στους προσαγωγούς.
paok24.com
Διαβάστε Περισότερα "Κλοπή για Γλύκο, ανησυχία για Γεωργιάδη"

Το διπλό με τη β΄ ομάδα και τα πλάνα Δώνη

Το διπλό με τη β΄ ομάδα και τα πλάνα Δώνη
Ο Γιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία, στις 18.00, να δοκιμάσει ορισμένα πράγματα στο διπλό που θα πραγματοποιηθεί με τη β΄ ομάδα τού ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας.


Ο έλληνας προπονητής θα... δείξει στοιχεία από αυτά που θα χρησιμοποιήσει στον προσεχή αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ενώ θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει ξανά ορισμένους νεαρούς παίκτες τού ΠΑΟΚ.

Σίγουρα στο οικογενειακό διπλό α΄ και β΄ ομάδας δε θα πάρουν μέρος οι τραυματίες Βιβιάν, Γκαρσία και Σαλπιγγίδης, αλλά κι ο ανέτοιμος Φωτάκης.

Ο Δώνης θα έχει στη διάθεσή όλους τους διεθνείς παίκτες, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, εκτός τού Κουμάλο που αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη.
paok24.com
Διαβάστε Περισότερα "Το διπλό με τη β΄ ομάδα και τα πλάνα Δώνη"

Βόκολος: «Οι παίκτες κάνουν τη διαφορά»

Βόκολος: «Οι παίκτες κάνουν τη διαφορά»

Ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος, Λεωνίδας Βόκολος, μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και το novasports.gr για την νέα Εθνική ομάδα που αρέσει πολύ και εκτός από τις σημαντικές νίκες, προσφέρει και θέαμα.

Η Εθνική μας ομάδα έχει κάνει το δύο στα δύο, αλλά άπαντες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παραμένουν προσγειωμένοι γνωρίζοντας ότι απλώς έκαναν το χρέος τους. Μόνο που πλέον μαζί με το "χρέος" τους προσφέρουν και πλούσιο θέαμα, παίζοντας πιο απελευθερωμένοι και ξεδιπλώνοντας ψήγματα του ελληνικού ταλέντου.

Ένας από τους βασικούς συντελεστές στην εικόνα της ομάδας είναι και ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος, Λεωνίδας Βόκολος. Ο Έλληνας τεχνικός, μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο ξεκαθαρίζοντας πως οι σχηματισμοί δεν κάνουν τη διαφορά σε μία ομάδα. Τόνισε ότι το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τις νίκες σε αυτά τα δύο ματς και πρέπει να πάμε με απόλυτη συγκέντρωση στα ματς του Οκτώβρη με Βοσνία και Σλοβακία.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Λεωνίδας Βόκολος στο novasports.gr λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λιθουανία:

Η Εθνική μετά την επιτυχία στο EURO μοιάζει πιο απελευθερωμένη και παίζει πιο θεαματικό ποδόσφαιρο. Ποια είναι η γνώμη σου γι' αυτό;

Γίνεται πολύ σωστή δουλειά κι ο κύριος Σάντος το έχει πάρα πολλές φορές, ότι αυτή η ομάδα και η προηγούμενη βέβαια, έχει έναν τρόπο παιχνιδιού συγκεκριμένο και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε τα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά και θετικά, αλλά εμείς έχουμε μάθει και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά χωρίς να σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, είναι κάτι άλλο και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Ο κύριος Σάντος έχει πει ότι τα συστήματα δεν παίζουν κανέναν ρόλο, ωστόσο βλέπουμε πλέον ότι θέλει να παίξει με πιο επιθετική φιλοσοφία. Τί έχετε να πείτε πάνω σε αυτό;

Δεν πρέπει να μπούμε στη διαδικασία των σχηματισμών, των τακτικών και των συστημάτων. Οι διαφορές από σύστημα σε σύστημα είναι πολύ μικρές. Οι παίκτες είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά. Σαφώς ο κόουτς ζητάει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και για να έρθει αυτή θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και στην αμυντική μας λειτουργία αλλά και στην επιθετική με σωστή κυκλοφορία και ένα κομμάτι που επιμένει είναι αυτό, της σωστής κυκλοφορίας και νομίζω ότι σε αυτά τα δύο ματς έχουμε σημαντική βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.

Τί σας άρεσε περισσότερο από όσα είδατε σε αυτά τα δύο ματς;

Οι δύο νίκες. Για μας αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Τα υπόλοιπα συμπεράσματα τα βγάζει ο "μίστερ" και προσπαθούμε να βελτιωθούμε για το επόμενο παιχνίδι και να μειώσουμε τις αδυναμίες μας.

Πολλοί χαρακτηρίζουν από νωρίς ως τελικούς τα δύο ματς του Οκτωβρίου με Βοσνία και Σλοβακία. Πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι πάμε εκεί με το δύο στα δύο;

Δε νομίζω ότι μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε ως τελικούς. Είναι δύο παιχνίδια του ομίλου μας, είναι τα επόμενα δύο ματς, ξεκινώντας από το πρώτο ματς με τη Βοσνία στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα διαβάσουμε το ματς για να πάμε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι μπορούμε και εν συνεχεία θα κοιτάξουμε το ματς με τη Σλοβακία.
novasports.gr
Διαβάστε Περισότερα "Βόκολος: «Οι παίκτες κάνουν τη διαφορά»"

Μπέος… is back και στον Πιλάβιο… attack!



Αφού ξαπόστασε για λίγο καιρό ο Αχιλλέας Μπέος πήρε ξανά τον δρόμο για το γήπεδο (Καραϊσκάκη) και στο διάβα του τα έχωσε face to face στον Πιλάβιο!


Ο ΚΟΡΙΟΣ
Oυδέν μονιμότερον του προσωρινού...
Μετά από περίπου ένα χρόνο πίσω από της φυλακής τα σίδερα, ο Μπέος αποφυλακίστηκε αλλά όπως ισχύει με τον βήχα και τον έρωτα, έτσι και με το ποδόσφαιρο, η… λόξα δεν κρύβεται, αλλά ούτε και κόβεται. Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου έκανε την πρώτη δημόσια ποδοσφαιρική εμφάνισή του στο Καραϊσκάκη για τον αγώνα της Εθνικής με τη Λιθουανία και μάλιστα στα επίσημα του γηπέδου. Κι όπως συνηθίζει σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, η παρουσία του ήταν θορυβώδης! Ο super κοριός του gazzetta.gr τα «συνέλαβε» όλα...

Κάθισε για αρκετή ώρα όρθιος, μίλησε με γνωστούς του από την προϋπηρεσία του στον ποδοσφαιρικό χώρο, αλλά η… μοιραία συνάντηση έγινε στο ημίχρονο όταν και περίμενε υπομονετικά τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο για να του τα ψάλλει από κοντά. Έχει αποδείξει άλλωστε, και το διατυμπανίζει πως δεν ξεχνάει και θεωρώντας τον Πιλάβιο υπεύθυνο ή συνυπεύθυνο για όσα τράβηξε, θέλησε σε έναν τετ α τετ λίγων δευτερολέπτων να του το υπενθυμίσει.

Ο Μπέος αφού του είπε κάποια λόγια σε κοντινή απόσταση σε ήρεμο τόνο τον αποχαιρέτισε φωνάζοντας μπροστά σε αρκετό κόσμο μια ατάκα που αποτύπωνε το… γνήσιο της υπογραφής του: «Σαν αυτούς τους μπράβους που έχεις δίπλα σου, εγώ θέλω 10! Άντε παλιόπ…α»… Ο Πιλάβιος δεν συνέχισε τον… διάλογο και αποχώρησε. Το δεύτερο ημίχρονο πάντως, ο Μπέος το παρακολούθησε λίγες θέσεις πίσω του και όρθιος, χωρίς πάντως να υπάρξει νέο επεισόδιο.

Η… κόντρα Μπέου-Πιλάβιου φυσικά δεν είναι χθεσινή. Ο πρώτος «χρεώνει» στον πρόεδρο της ΕΠΟ ότι όχι μόνο δεν του παρείχε καμία κάλυψη στην ιστορία των στημένων, ενώ αντιθέτως τον «στοχοποίησε». Πότε ανάβοντας πράσινο φως για την τετραετή απαγόρευση οποιασδήποτε δραστηριότητας σχετική με το ποδόσφαιρο (σ.σ. δεν του έχει απαγορευτεί η είσοδος στα γήπεδα) και πότε θεωρώντας ότι συνέβαλλε στις αποφάσεις κατά του Ολυμπιακού Βόλου. Το κατά πόσο έπραξε σωστά ή όχι, θα το κρίνει η ιστορία…

Το γεγονός είναι ότι ο Μπέος επέστρεψε έστω και με τον δικό του τρόπο στην ποδοσφαιρική ζωή. Αν η εμφάνισή του ήταν έκτακτη ή… μόνιμη θα φανεί λίαν συντόμως…

gazzetta.gr
Διαβάστε Περισότερα "Μπέος… is back και στον Πιλάβιο… attack!"

Ο Μήτρογλου φέρνει λεφτά στον Ατρόμητο

Ο Μήτρογλου φέρνει λεφτά στον Ατρόμητο

Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να επέστρεψε φέτος στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ατρόμητος χάρη στην περυσινή παρουσία του «πιστολέρο», θα βάλει «ζεστό χρήμα» στα ταμεία του, ως αποζημίωση από την UEFA.
Η παρουσία του Μήτρογλου στο ρόστερ της ομάδας του Περιστερίου κόστισε στο Περιστέρι περίπου 450.000 ευρώ. Φέτος, πέρα από το αδιαμφισβήτητο όφελος που πρόσφερε η συμμετοχή του με τα 19 γκολ που πέτυχε και την ώθηση που έδωσε στην ομάδα να κερδίσει την ευρωπαϊκή της έξοδο, ο «πιστολέρο» φέρνει και 135.900 ευρώ. Τόσο είναι το ποσό που αντιστοιχεί στον Ατρόμητο για την παρουσία του 24χρονου επιθετικού στην Εθνική ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δίνει συνολικά 100 εκατομμύρια ευρώ στους συλλόγους που έχουν παίκτες στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους για τα προκριματικά και την τελική φάση του Euro 2012.

Eιδικότερα, όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός θα λάβει 1.015.685 ευρώ, ο Παναθηναϊκός 625.730 ευρώ, ο ΠΑΟΚ 649.821 ευρώ, η ΑΕΚ 364.044 ευρώ, ο Άρης 196.697 ευρώ, ο Πανιώνιος 79.665 ευρώ, ο Παναιτωλικός 29.350 ευρώ, ο Ολυμπιακός Βόλου 16.771 ευρώ, η Κέρκυρα 12.579 ευρώ, ο ΠΑΣ 8.386 ευρώ, η Skoda Ξάνθη 8.386 ευρώ και ο Λεβαδειακός 4.193 ευρώ. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα καταβάλλει τα χρήματα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Πρώτη στη σχετική λίστα είναι η Μπάγερν (3 εκατ. ευρώ) και ακολουθούν Ρεάλ Μαδρίτης (2.996.585 ευρώ), Μπαρτσελόνα (2.210.202 ευρώ), Μάντσεστερ Σίτι (2.069.465 ευρώ) και Γιουβέντους (2.023.012).
onsports.gr
Διαβάστε Περισότερα "Ο Μήτρογλου φέρνει λεφτά στον Ατρόμητο"

ΑΕΚ: Την Πέμπτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Άρη

ΑΕΚ: Την Πέμπτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Άρη

Από την Πέμπτη (13/9) θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του κυριακάτικου (20:30) αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.
Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 10 και 15 ευρώ, έως και 40 και 100 ευρώ για τις θύρες 29 και Ρ1, Ρ2 αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΑΕΚ-Άρης (Κυριακή 16/9, 20:30). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από το Aekshop, Δεκελείας 146, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525784.

Από την Πέμπτη, εισιτήρια θα πωλούνται και στο εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 10:00–17:00.

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 16:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 16:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ    
Θύρα 1 : 10€
Θύρες 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 23, 31 :15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 29 : 40€ (Παιδικά 15€)
Θύρες Ρ1, Ρ2 : 100€ (Παιδικά 30€)
ΑΜΕΑ 13 : 10€

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στο aekshop και από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια την Κυριακή το απόγευμα όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα (τουλάχιστον δυο ώρες προ της έναρξης του αγώνα), ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν. Το ακριβές αντίτιμο μπορεί επίσης να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.

Επίσης, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της που είχαν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας πριν τις 25 Ιουνίου που μειώθηκαν οι τιμές, ότι το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων ή της προμήθειας δωρεάν εισιτηρίου διαρκείας (για όσους είχαν αγοράσει διαρκείας με αξία 250 ευρώ), τελειώνει την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία, μπορείτε να καλέσετε το τμήμα εισιτηρίων στο τηλέφωνο 801-100-2121 ή στο 210-8056740».
onsports.gr
Διαβάστε Περισότερα "ΑΕΚ: Την Πέμπτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Άρη"

Αρης: «Πόρτα» από ΑΕΚ και Αστυνομία για εισιτήρια

Αρης: «Πόρτα» από ΑΕΚ και Αστυνομία για εισιτήρια

Αρνητικά απάντησε η ΑΕΚ στο αίτημα του Αρη για εισιτήρια εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης την Κυριακή (16/09) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, ενώ αρνητική ήταν και η στάση της Αστυνομίας.
O Αρης ζήτησε 2.000 εισιτήρια από την «Ενωση», ωστόσο το αίτημα του δεν έγινε δεκτό, ενώ αρνητικά απάντησε και η Αστυνομία.

Μετά απ’ αυτό ο Αρης εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας στους φιλάθλους του το γεγονός:

«Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τα μέτρα τάξης του Κυριακάτικου αγώνα με την Α.Ε.Κ. στο ΟΑΚΑ (16/09, 20: 30), η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επανέλαβε το αίτημά της για 2.000 εισιτήρια, ωστόσο υπήρξε άρνηση τόσο από την πλευρά της Α.Ε.Κ. όσο και από την πλευρά της Αστυνομίας».
onsports.gr
Διαβάστε Περισότερα "Αρης: «Πόρτα» από ΑΕΚ και Αστυνομία για εισιτήρια"

Βέροια: «Ακέφαλη» στη Λιβαδειά

 Βέροια: «Ακέφαλη» στη Λιβαδειά

Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο η Βέροια να δώσει τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό χωρίς να έχει «κανονικό» προπονητή στον πάγκο.
Και λέμε «κανονικό», διότι προπονητής θα υπάρχει, αλλά θα είναι ο γυμναστής της «βασίλισσας», Νίκος Καρύδας. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Καρύδας έχει δίπλωμα και γνώσεις προπονητικής. Κι αν φύγει από τη Λιβαδειά με αποτέλεσμα, κανείς δεν θα πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο έκπληξης από τον Γιώργο Αρβανιτίδη, αν και όπως λέγεται στη Βέροια, εξακολουθεί να ψάχνεται για την καλύτερη δυνατή λύση.
onsports.gr
Διαβάστε Περισότερα "Βέροια: «Ακέφαλη» στη Λιβαδειά"

ΠΑΣ Γιάννινα: «Στηρίξτε την προσπάθειά μας»

ΠΑΣ Γιάννινα: «Στηρίξτε την προσπάθειά μας»

Κάλεσμα στους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στον ερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό, απηύθυνε ο ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωση που εξέδωσε!
«Πυρετωδώς» ετοιμάζονται στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα του Σαββάτου (15/09, 19:30) κόντρα στον Ολυμπιακό, με την διοίκηση του «Άγιαξ της Ηπείρου» να εκδίδει ανακοίνωση, με την οποία καλέι τον κόσμο να βρεθεί στο... πλευρό της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

«Φίλαθλοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Εν όψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος, αυτό το Σάββατο, με αντίπαλο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ώρα 19:30), σας καλούμε να στηρίξετε και να ενισχύσετε την προσπάθεια της ομάδας μας.

Φίλαθλοι. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μας χρειάζεται όλους. Δεν περισσεύει κανένας. Ελάτε το Σάββατο, στο Ε.Σ.Ι «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», να βοηθήσετε με την παρουσία, το υπέροχο φίλαθλο πνεύμα και τα μοναδικά συνθήματά σας, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας.

Ο δρόμος την εφετινή χρονιά θα είναι δύσκολος, αλλά να είστε σίγουροι ότι ενωμένοι και όλοι παρόντες στο τέλος θα δικαιωθούμε, τερματίζοντας εκεί που πρέπει και αρμόζει στον αγαπημένο μας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Να μην λείψει κανείς!

Εκ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966»
onsports.gr
Διαβάστε Περισότερα "ΠΑΣ Γιάννινα: «Στηρίξτε την προσπάθειά μας»"

Κέρκυρα: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων με την Ξάνθη

Κέρκυρα: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων με την Ξάνθη

Στη διάθεση των φιλάθλων της Κέρκυρας έχουν τεθεί από την Τετάρτη (12/9) τα εισιτήρια του αγώνα με την SKODA Ξάνθη.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση των «Φαιάκων» αναφέρεται:

«H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι τίθενται προς διάθεση στο κοινό τα εισιτήρια του κυριακάτικου (16/9, 16.00) αγώνα με τη Skoda Ξάνθη, στο ΕΑΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012-'13.

Αναλυτικά οι τιμές, ανά θύρα, έχουν ως εξής:

ΘΥΡΕΣ 4,5 (μικρή εξέδρα): 10 ευρώ.
ΘΥΡΕΣ 3β, 2α (μεγάλη εξέδρα, προς γωνίες): 15 ευρώ.
ΘΥΡΕΣ 3α, 2β (μεγάλη εξέδρα, πλησίον VIP): 20 ευρώ.
ΘΥΡΑ VIP (μεγάλη εξέδρα, επίσημα): 40 ευρώ.

Η διάθεση θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του ΑΟ Κέρκυρα στη Σαμάρα 22 (τηλ. 26610- 46430), ώρες 11.00 – 15.00 και την ημέρα του αγώνα, από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ Κέρκυρας».
onsports.gr
Διαβάστε Περισότερα "Κέρκυρα: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων με την Ξάνθη"

NBA Rankings: Top-10 Small Forwards



Μετά τους point και τους shooting guard, το NBA Greece συνεχίζει την ταξινόμηση των κορυφαίων ανά θέση, με τους small forward να παίρνουν σειρά. LeBron, Durant, Anthony ξεχωρίζουν στο Top-10. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Οι point guard έκαναν την αρχή, οι shooting guard ακολούθησαν και σήμερα ήρθε η σειρά των small forward για να μας βάλουν ακόμη περισσότερο σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη της pre season, το NBA Greece συνεχίζει την ταξινόμηση των κορυφαίων παικτών ανά θέση, με τον LeBron James, τον Kevin Durant και τον Carmelo Anthony να ξεχωρίζουν στο σημερινό Top-10.

Όπως συνέβη και στις περιπτώσεις των PG και των SG, για την επιλογή των 10 κορυφαίων SF ελήφθησαν υπ' όψιν συγκεκριμένοι παράγοντες, όπως η επιρροή του αθλητή στην ομάδα που ανήκει, η πορεία της καριέρας του, η κατάσταση στην οποία βρέθηκε τη σεζόν που μας πέρασε, ο ρόλος που θα έχει φέτος και όχι απαραίτητα οι μέσοι όροι που πολλές φορές ξεγελούν και δεν αποτελούν το σημαντικότερο κριτήριο.

Σημείωση: Από το θέμα του NBA Greece απουσιάζουν οι παίκτες που επιλέχθηκαν στο Draft του περασμένου Ιουνίου (Michael Kidd-Gilchrist, Harrison Barnes, Terrence Ross κτλ.), καθώς δεν υπάρχει δείγμα γραφής τους σε επαγγελματικό επίπεδο (τα Summer League στο Orlando και το Las Vegas  δεν είναι ενδεικτικά της αξίας τους), αλλά και ο Jeff Green που έχασε την περσινή σεζόν εξαιτίας της επέμβασης στην καρδιά.



1) LeBron James (Miami Heat, 27χρ., 2μ.03)

Μέσοι όροι καριέρας: 27.6 πόντοι, 7.2 ριμπάουντ, 6.9 ασίστ, 48.6% στα σουτ, 33.1% στα τρίποντα, 74.6% στις βολές.

Μέσοι όροι σεζόν 2011-2012: 27.1 πόντοι, 7.9 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ, 53.1% στα σουτ, 36.2 στα τρίποντα, 77.1% στις βολές.

Στην ένατη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας κατέκτησε αυτό που ονειρευόταν από τα παιδικά του χρόνια: Το πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Μπορεί οι μέσοι όροι του να μη θύμιζαν τις εποχές του Cleveland, όμως ο King James έκανε αυτό που χρειαζόταν η ομάδα του. Βελτίωσε σχεδόν κάθε τομέα του παιχνιδιού του, ήταν εκπληκτικός στα play off και πραγματικός ηγέτης στην διάρκεια της περιόδου. Μπορεί να είναι συζητήσιμο αν άξιζε το βραβείο του MVP στην regular season, όμως κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι ο LeBron είναι αυτή τη στιγμή όχι απλά ο καλύτερος small forward της λίγκας, αλλά και ο πληρέστερος παίκτης στον κόσμο.

Η πλειοψηφία των συντακτών του NBA Greece, πάντως, από αυτόν θα ξεκινούσε σε περίπτωση που έχτιζε μια ομάδα από την αρχή...



2) Kevin Durant (Oklahoma City Thunder, 23χρ., 2μ.06)

Μέσοι όροι καριέρας: 26.3 πόντοι, 6.6 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ, 46.8% στα σουτ, 36.4% στα τρίποντα, 87.8% στις βολές.

Μέσοι όροι σεζόν 2011-2012: 28 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ, 49.6% στα σουτ, 38.7% στα τρίποντα, 86% στις βολές.

Αν ο LeBron James είναι ο πληρέστερος παίκτης στο ΝΒΑ, ο Kevin Durant είναι μακράν του δεύτερου ο κορυφαίος σκόρερ. Ο σταρ των Thunder δεν έχει ακόμη κλείσει τα 24 χρόνια του (έχει γενέθλια στις 29/9), γίνεται καλύτερος χρόνο με τον χρόνο, βρίσκεται σε μια ομάδα-πρότυπο και είναι θέμα χρόνου να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η εξέλιξη που έχει τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του.

Παίκτης με κρύο αίμα, μπορεί να σκοράρει είτε με διείσδυση, είτε με σουτ από μέση ή -πολύ- μακρινή απόσταση, είναι αξιόπιστος ριμπάουντερ, αξιοπρεπής αμυντικός, αφοσιωμένος στον στόχο του, δεν διστάζει να πάρει την μπάλα στα κρίσιμα σημεία ενός αγώνα και βάζει πάντα το συνολικό καλό πάνω από την ατομική διάκριση. Ακόμη κι αν πρέπει να καταπιεί μερικές φορές τα παράπονα που έχει από τον Russell Westbrook...



3) Carmelo Anthony (New York Knicks, 28χρ., 2μ.03)

Μέσοι όροι καριέρας: 24.7 πόντοι, 6.3 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ, 45.6% στα σουτ, 32.2% στα τρίποντα, 80.5% στις βολές.

Μέσοι όροι σεζόν 2011-2012: 22.6 πόντοι, 6.3 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ, 43% στα σουτ, 33.5% στα τρίποντα, 90.4% στις βολές.

Η περσινή σεζόν έχει μάλλον σβηστεί από το μυαλό του. Τραυματισμοί, αλλαγή προπονητή, αλλά και ο... Jeremy Lin δεν άφησαν τον Anthony να παίξει στο επίπεδο που θα ήθελε, όμως στη Νέα Υόρκη άλλαξαν πολλά στην διάρκεια του καλοκαιριού. Αποκτήθηκαν παίκτες με έφεση στην άμυνα, play maker που πρώτα πασάρουν, αλλά και ψηλοί που θα "γεμίσουν" ακόμη περισσότερο την ρακέτα.

Αυτό που πρέπει να κάνει ο Melo, είναι να βάζει την μπάλα στο καλάθι με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συχνότητα. Θα είναι το σημείο αναφοράς στην επίθεση κι αν μείνει μακριά από τραυματισμούς, δεν αποκλείεται να τον δούμε να διεκδικεί το βραβείο του πρώτου σκόρερ στο τέλος της κανονική περιόδου. Επειδή όμως μιλάμε για τους Knicks, τον ορισμό της αυτοκαταστροφικής ομάδας, καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι...



4) Paul Pierce (Boston Celtics, 34χρ., 2μ.01)

Μέσοι όροι καριέρας: 22 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ, 44.8% στα σουτ, 36.9% στα τρίποντα, 80.7% στις βολές.

Μέσοι όροι σεζόν 2011-2012: 19.4 πόντοι, 5.2 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ, 44.3% στα σουτ, 36.6% στα τρίποντα, 85.2% στις βολές.

Η περσινή σεζόν ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, οι φήμες περί ανταλλαγής πλήγωσαν το γόητρό του, όμως ο αρχηγός των Celtics έκανε πράγματα και θαύματα. Τρομερά ανταγωνιστικός, πεισματάρης, παίκτης παλαιάς κοπής που δίνει τις απαντήσεις του στο παρκέ, ακόμη και τώρα που βαδίζει προς το 35ο έτος της ηλικίας του. Δεν "κλέβει" στην άμυνα, κάνει τα πάντα στην επίθεση, έστω κι αν οι διαιτητές δεν τον προστατεύουν όσο θα έπρεπε. Με την περιφέρεια να έχει "γεμίσει" (Courtney Lee, Jeff Green) ο Pierce θα βγάλει στο ρελαντί την κανονική περίοδο και θα προσπαθήσει να κουβαλήσει τους συμπαίκτες του μέχρι το τέλος του δρόμου.



5) Andre Iguodala (Denver Nuggets, 28χρ., 1μ.98)

Μέσοι όροι καριέρας: 15.3 πόντοι, 5.8 ριμπάουντ, 4.9 ασίστ, 46.1% στα σουτ, 33.1% στα τρίποντα, 73.7% στις βολές.

Μέσοι όροι σεζόν 2011-2012: 12.4 πόντοι, 6.1 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ, 45.4% στα σουτ, 39.4% στα τρίποντα, 61.7% στις βολές.

Δεν είναι ο καλύτερος σκόρερ του κόσμου, αν και το σετ παιχνίδι των Sixers περιόρισε αισθητά το πεδίο δράσης του την περσινή σεζόν. Παρόλα αυτά, ο Iggy είναι ο παίκτης που θα ήθελε να έχει κάθε προπονητής στην ομάδα του. Τρομερός slasher, ασταμάτητος στο ανοιχτό γήπεδο, σκληροτράχηλος αμυντικός που "δένει" την περιφέρεια με την front line, πολύ καλός πασέρ, σταθερός ριμπάουντερ, ιδανικός συμπαίκτης.

Είναι δεδομένο ότι στο Denver οι μέσοι όροι του θα εκτοξευθούν, καθώς το στιλ του George Karl του ταιριάζει γάντι. Υποτιμημένος ή υπερτιμημένος; Συζητήσιμη η περίπτωση του Iguodala που πρέπει να βελτιωθεί στις βολές και να ωριμάσει στις κρίσιμες στιγμές ενός αγώνα αν θέλει να παραμείνει σε επίπεδο All Star και γιατί όχι, να γίνει το βαρόμετρο των Nuggets την ερχόμενη απαιτητική σεζόν.



6) Danny Granger (Indiana Pacers, 29χρ., 2μ.03)

Μέσοι όροι καριέρας: 18.2 πόντοι, 5.2 ριμπάουντ, 2 ριμπάουντ, 43.8% στα σουτ, 38.4% στα τρίποντα, 84.7% στις βολές.

Μέσοι όροι σεζόν 2011-2012: 18.7 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ, 41.6% στα σουτ, 38.1% στα τρίποντα, 87.3% στις βολές.

Η υπομονή τόσων χρόνων έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς για τον Granger, καθώς οι Pacers δείχνουν διαρκή βελτίωση και την ερχόμενη σεζόν αναμένονται ακόμη καλύτεροι. Σκόρερ που στην καλή βραδιά του μπορεί να σε καταστρέψει, κυρίως με σουτ από την περιφέρεια. Την τελευταία διετία προσπαθεί να αποκτήσει το προφίλ του σκληρού, γεγονός που μάλλον δεν αρέσει στο ευρύ κοινό.

Βαδίζοντας προς τα πρώτα... άντα, ο απόφοιτος του New Mexico ξέρει ότι βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία του, αλλά και σε μια ομάδα με εξαιρετικό βάθος. Πρέπει να κάνει την διαφορά, αρκεί να αντέξει την πίεση που πέρυσι τον λύγισε (13.3 πόντοι με 37.7% στα σουτ στην σειρά απέναντι στους Miami Heat).



7) Rudy Gay (Memphis Grizzlies, 26χρ., 2μ.03)

Μέσοι όροι καριέρας: 17.9 πόντοι, 5.7 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ, 45.6% στα σουτ, 34.7% στα τρίποντα, 77.1% στις βολές.

Μέσοι όροι σεζόν 2011-2012: 19 πόντοι, 6.4 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ, 45.5% στα σουτ, 31.2% στα τρίποντα, 79.1% στις βολές.

Σταθερός την τελευταία τριετία, παίκτης που κάνει τα πάντα στο παρκέ. Σκοράρει κυρίως από μέση απόσταση, λατρεύει τον αιφνιδιασμό, παίζει καλή άμυνα χαμηλά και ψηλά, κυνηγάει τον προσωπικό του αντίπαλο μέχρι... τα αποδυτήρια, μαζεύει "σκουπίδια" με καλό ρυθμό και κρατάει πάντοτε χαμηλό προφίλ. Οι Grizzlies βέβαια χρειάζονται από εκείνον το κάτι παραπάνω για να κάνουν ένα βήμα περισσότερο στα play off, οπότε η φετινή σεζόν θα είναι ένα καλό κριτήριο για τον μόλις 26 ετών Gay που είναι σίγουρο ότι θα δει το όνομά του να "παίζει" σε διάφορα σενάρια ανταλλαγών.



8) Luol Deng (Chicago Bulls, 27χρ., 2μ.06)

Μέσοι όροι καριέρας: 16 πόντοι, 6.4 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ, 46.5% στα σουτ, 33.7% στα τρίποντα, 76.5% στις βολές.

Μέσοι όροι σεζόν 2011-2012: 15.3 πόντοι, 6.5 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ, 41.2% στα σουτ, 36.7% στα τρίποντα, 77% στις βολές.

Ο ορισμός του υποτιμημένου παίκτη, που μπορεί να κάνει την διαφορά σε μια καλή ομάδα, αλλά όχι και να γίνει ο πρωταγωνιστής της. Ο Σουδανός (με αγγλική υπηκοότητα) forward δεν ήταν δυνατόν να καλύψει πέρυσι το κενό που άφησε με τον τραυματισμό του ο Derrick Rose, η φετινή χρονιά θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, όμως ο Tom Thibodeau ξέρει πως θα πάρει από εκείνον το 100% σε κάθε παιχνίδι.

Το σημαντικότερο για τους Ταύρους είναι να μην αντιμετωπίσει ο βασικός τους small forward νέα προβλήματα τραυματισμών. Ο Deng παίζει περισσότερο με το μυαλό, δεν είναι ο πιο προικισμένος αθλητής στον κόσμο, όμως η οκταετής καριέρα του στο ΝΒΑ χαρακτηρίζεται από την λέξη "σταθερότητα". Και είναι μόλις 27 ετών...



9) Gerald Wallace (Brooklyn Nets, 30χρ., 2μ.01)

Μέσοι όροι καριέρας: 13.5 πόντοι, 6.3 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ, 47.3% στα σουτ, 31.8% στα τρίποντα, 72.3% στις βολές.

Μέσοι όροι σεζόν 2011-2012: 13.8 πόντοι, 6.7 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ, 45.4% στα σουτ, 30.7% στα τρίποντα, 80% στις βολές.

Έχει πατήσει τα 30, όμως ο Gerald Wallace ετοιμάζεται για την πιο "γεμάτη" σεζόν της καριέρας του, καθώς για πρώτη φορά θα είναι βασικός σε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Σπουδαίος ριμπάουντερ αναλογικά με την θέση και το ύψος του, σκληρός αμυντικός, καλός σκόρερ και αποτελεσματικός από την γραμμή των βολών. Υπέγραψε ένα εξαιρετικό συμβόλαιο με τους Nets, θα ζήσει τη νέα σελίδα στην ιστορία τους και ελπίζει ότι θα τους βοηθήσει να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά στα play off.



10) Paul George (Indiana Pacers, 22χρ., 2μ.03)

Μέσοι όροι καριέρας: 10 πόντοι, 4.7 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ, 44.5% στα σουτ, 35.2% στα τρίποντα, 78.8% στις βολές.

Μέσοι όροι σεζόν 2011-2012: 12.1 πόντοι, 5.6 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ, 44% στα σουτ, 38.5% στα τρίποντα, 80.2% στις βολές.

Στους Pacers αγωνίζεται στη θέση του shooting guard, ώστε να χωράει στην ίδια πεντάδα με τον Danny Granger και ίσως να έπρεπε να τον κατατάξουμε σε αυτή την θέση. Παρόλα αυτά, ο George είναι κλασικός small forward και στα 22 του χρόνια δείχνει έτοιμος για μια παραγωγική σεζόν.

Ο Frank Vogel θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τα 29.7 λεπτά της περασμένης χρονιάς και ο George θα έχει την ευκαιρία να δικαιώσει όσους πιστεύουν ότι θα αφήσει εποχή στο ΝΒΑ. Μοντέρνος all around forward και όχι ένας απλός dunker όπως πολλοί πιστεύουν. Λατρεύει τον Kobe Bryant για την εργατικότητά του, οπότε είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πόσο του αρέσει η προπόνηση.



Οι πέντε που "κόπηκαν" στις λεπτομέρειες: Andrei Kirilenko (Minnesota Timberwolves), Nicolas Batum (Portland Trail Blazers), Danillo Gallinari (Denver Nuggets), Michael Beasley (Phoenix Suns), Jared Dudley (Phoenix Suns).



Οι υπόλοιποι: Shawn Marion (Dallas Mavericks), Caron Butler (Los Angeles Clippers), Gordon Hayward (Utah Jazz), Kawhi Leonard (San Antonio Spurs), Trevor Ariza (Washington Wizards), Vince Carter (Dallas Mavericks), Tyshaun Prince (Detroit Pistons), Correy Maggette (Detroit Pistons), Marvin Williams (Utah Jazz), Grant Hill (Los Angeles Clippers), Hedo Turkoglu (Orlando Magic), Mike Dunleavy (Milwaukee Bucks), Dorrell Wright (Philadelphia 76ers), Shane Battier (Miami Heat), Chase Budinger (Minessota Timberwolves).
http://nba.sport24.gr
Διαβάστε Περισότερα "NBA Rankings: Top-10 Small Forwards"

Οι νέες μπάλες του Champions League και Europa League(photos)


Οι νέες μπάλες του Champions League και Europa League(photos)
Η νέα Επίσημη Μπάλα του UEFA Champions League, Finale 12, που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης για την αγωνιστική περίοδο 2012/13, έχει εξωτερική επένδυση ειδικά κατασκευασμένη για καλύτερο έλεγχο της μπάλας, όταν αυτή προσκρούει στο πόδι του ποδοσφαιριστή.




bala chl

Στο σχεδιασμό της κυριαρχούν τα χαρακτηριστικά αστέρια του UEFA Champions League, ενώ στο εσωτερικό των αστεριών απεικονίζεται ένας πίνακας τακτικής με τις κινήσεις των παικτών στο γήπεδο, καθώς και οι γεωγραφικές τοποθεσίες της Ευρώπης που συνδέονται μεταξύ τους μέσω της διοργάνωσης.
Τα αστέρια που βρίσκονται στην κορυφή και στη βάση της μπάλας περιέχουν τις συντεταγμένες της ελβετικής Nyon και της γερμανικής πόλης Herzogenaurach, εδρών της UEFA και της adidas αντίστοιχα. Παράλληλα αυτή τη σεζόν, η adidas θα δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους να συμμετέχουν ενεργά στο UEFA Champions League, με μια καμπάνια που θα τους παροτρύνει να αναρωτηθούν «Είμαι παίκτης επιπέδου UEFA Champions League;».
Για πρώτη φορά και οι τρεις σειρές ποδοσφαιρικών παπουτσιών της adidas (Predator, adiPure και f50) υποστηρίζουν την πλατφόρμα miCoach, επιτρέποντας στους παίκτες να καταγράφουν και να αναλύουν τα στατιστικά δεδομένα της απόδοσής τους κατά τη διάρκεια των αγώνων και να τα κάνουν share στο Facebook. Η ενέργεια που θα διαρκέσει όλη τη σεζόν, υποστηρίζεται από τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, José Mourinho, και τρεις καταξιωμένους παγκοσμίως παίκτες, τους Leo Messi και Xavi της Μπαρτσελόνα και τον Bastian Schweinsteiger της Μπάγερν Μονάχου.
Κλειδί της καμπάνιας είναι ένα προπονητικό πλάνο του miCoach, σχεδιασμένο ώστε να επιτρέπει στους φιλάθλους να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους απέναντι στους καλύτερους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια διαφόρων φάσεων της διοργάνωσης, από τους πρώτους αγώνες έως τον τελικό. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προπονητικά προγράμματα μέσω του site www.micoach.com/uclgroup, καθώς και από τη σελίδα www.facebook.com/adidasfootball και το λογαριασμό @adidasfootball στο Twitter.

bala europa

Η Επίσημη Μπάλα του UEFA Europa League Η νέα Επίσημη Μπάλα του UEFA Europa League για τη σεζόν 2012/13 διαθέτει την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Tango 12 του UEFA EURO 2012. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός της συνδυάζει τα χαρακτηριστικά χρώματα του UEFA Europa League (κόκκινο και κίτρινο), με μια στιλιστική απόδοση του τροπαίου της διοργάνωσης.

Οι Επίσημες Μπάλες του UEFA Champions League και του UEFA Europa League είναι διαθέσιμες στο δίκτυο καταστημάτων της adidas. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα news.adidas.com/GR, τη σελίδα www.facebook.com/adidasfootball στο Facebook και το λογαριασμό @adidasGR στο Twitter.
calcio.gr

Διαβάστε Περισότερα "Οι νέες μπάλες του Champions League και Europa League(photos)"

Ο Ρούνεϊ με εμφάνιση της Ρεάλ!




Με εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης φωτογραφήθηκε στον δρόμο ο γιος του Γουέιν Ρούνεϊ, Κάι!

Φαίνεται πως δεν είναι και τόσο φαν του πατέρα του ή έστω της ομάδας του ο Κάι Ρούνεϊ...

Ο γιος του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βγήκε στους δρόμους της πόλης με τη μητέρα του, Κόλιν, φορώντας εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους παπαράτσι να τον απαθανατίζουν και το θέμα να... ανεβαίνει ψηλά!

Πάντως, ο μικρός έχει μία μεγάλη συλλογή εμφανίσεων ομάδων και δεν περιορίζεται μόνο σε αυτή του διάσημου μπαμπά του, γι' αυτό και φέρεται να προτίμησε να ντυθεί... εναλλακτικά και ας έγινε ντόρος.

Πάντως, ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την Γουνάιτεντ και θέλει να μείνει εκεί για χρόνια.
woop.gr
Διαβάστε Περισότερα "Ο Ρούνεϊ με εμφάνιση της Ρεάλ!"

Bet Tseleggas!!! (12/9/2012)




ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ 1
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ  1
ΣΑΝΤΟΣ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 1

Αυτές είναι οι προτάσεις μου. Εσείς κάντε τις επιλογές σας και αν έχετε κάποια ερώτηση μπορείτε να στείλετε μήνυμα ή να γράψετε κάποιο σχόλιο. Εγώ θα τα διαβάσω κ θα σας απαντήσω.
Διαβάστε Περισότερα "Bet Tseleggas!!! (12/9/2012)"

«Respect»


Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Η Έβερτον δεν αφήνει σε κανέναν να ξεχάσει τα θύματα του Χίλσμπορο και με μία... αθόρυβη ενέργεια προκάλεσε τον σεβασμό των φίλων της Λίβερπουλ.

Η σημερινή μέρα (12/09) θα μείνει στην ιστορία όχι μόνο στις μνήμες των φίλων της Λίβερπουλ αλλά και ολόκληρου του ποδοσφαιρικού κόσμου. Επιτέλους, έπεσε φως σε μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές τραγωδίες, με τις οικογένειες των θυμάτων του Χίλσμπορο να δικαιώνονται μετά από 23 ολόκληρα χρόνια, όταν 96 ψυχές έχασαν τότε τη ζωή τους. Όταν 96 «θυσιάστηκαν» για να αλλάξει για πάντα το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Αυτή η τραγωδία επηρέασε τόσο πολύ το αγγλικό ποδόσφαιρο, που φυσικά δεν χωράνε αντιπαλότητες. Τέτοιες ημέρες είναι που τα πάντα μοιάζουν να... σταματούν, που η στενοχώρια καλύπτει τα πάντα, που το αίσθημα δικαιοσύνης ενώνει. Δεν είναι μία ομάδα που θρήνησε τα θύματα, αλλά μία πόλη. Μία πόλη που μπορεί να χωρίζεται σε δύο... στρατόπεδα, όμως παραμένει ενωμένη στη δικαιοσύνη που δεν αποδόθηκε ποτέ... Αυτό που μοιάζει ανθρώπινο και λογικό, όμως στις μέρες μας σπάνια το βλέπουμε. Μία ενέργεια που έγινε τόσο... αθόρυβα κι όμως ήταν ικανή να κάνει τη διαφορά.

Η Έβερτον αποφάσισε σε αυτή την ιστορική ημέρα, όχι να τιμήσει τα θύματα, αλλά να μην αφήσει σε κανέναν να ξεχάσει... Στη βιτρίνα της μπουτίκ των «ζαχαρωτών» φιγουράρει μία φανέλα της ομάδας χωρίς όνομα. Αντ' αυτού γράφει «θυμόμαστε τους 96», ενώ στον επίσημο λογαριασμό της Έβερτον στο twitter δημοσιεύτηκε το μήνυμα: «η Έβερτον καλεί όλους τους εβερτόνιανς να «θυμηθούν τους 96» την ημέρα που επιτέλους τα έγγραφα της τραγωδίας του Χίλσμπορο δόθηκαν στις οικογένειές τους».

Φυσικά, η φωτογραφία και το status έκαναν πάταγο και χιλιάδες οπαδοί της Λίβερπουλ είπαν το «ευχαριστώ» με τον δικό τους τρόπο. Με μία απλή και συνάμα πολύ δυνατή λέξη, «RESPECT». Ο σεβασμός, λοιπόν, είναι κάτι που κερδίζεται και τα «ζαχαρωτά» τα κατάφεραν. Μία εικόνα χίλιες λέξεις...
gazzetta.gr
Διαβάστε Περισότερα "«Respect»"

Καλά, αλλά αμφίβολος ο Ρόμπεν


Καλά, αλλά αμφίβολος ο Ρόμπεν
Ο τραυματισμός που υπέστη ο Άριεν Ρόμπεν στον αγώνα της Ολλανδίας με την Ουγγαρία δεν αποδείχτηκε σοβαρός, αλλά είναι πιθανό να του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς της Μπάγερν με τη Μάιντς για την Bundesliga το Σάββατο.

Ο εξτρέμ των Βαυαρών αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, οι γιατροί απέκλεισαν τη θλάση, αλλά το τράβηγμα που ένιωσε ίσως τον κρατήσει εκτός μάχης. Πιθανώς να προφυλαχθεί εν όψει και του αγώνα της επόμενης Τετάρτης με τη Βαλένθια για την πρεμιέρα του Champions League.
sport-fm.gr
Διαβάστε Περισότερα "Καλά, αλλά αμφίβολος ο Ρόμπεν"

Άκυρος συναγερμός για Ρόις


Άκυρος συναγερμός για Ρόις
Στις θέσεις τους επέστρεψαν οι καρδιές των ανθρώπων της Ντόρτμουντ, αφού ο τραυματισμός που υπέστη ο Μάρκο Ρόις στη χθεσινή αναμέτρηση της Γερμανίας με την Αυστρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ αποδείχτηκε επιπόλαιος.

Ο νεοαποκτηθείς φορ τραυματίστηκε στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού στη φάση που άνοιξε το σκορ και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Αρχικά υπήρχαν φόβοι ακόμη και για κάταγμα, αλλά οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα έδειξαν πως έχει μία απλή κάκωση. Μάλιστα ο πρώην άσος της Γκλάντμπαχ θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τη Λεβερκούζεν για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga.
sport-fm.gr
Διαβάστε Περισότερα "Άκυρος συναγερμός για Ρόις"

Τραυματισμός σοκ για τον Γκάγκο!!


Τραυματισμός σοκ για τον Γκάγκο!!
O Φερνάντο Γκάγκο βρήκε τον μπελά του για την Αργεντινή στο ματς με το Περού, όταν ο αμυντικός τον χτύπησε πολύ άσχημα στον λαιμό.
Ο Γκάγκο αποχώρησε με φορείο αφού του τοποθετήθηκε το ειδικό κολάρο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Λίμα όπου και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για 24 ώρες.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Βαλένθια με την Θέλτα το Σάββατο για το ισπανικό πρωτάθλημα ενώ αναμένεται να χάσει και τον πρώτο αγώνα των “νυχτερίδων” στο champions league με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου.
calcio.gr
Διαβάστε Περισότερα "Τραυματισμός σοκ για τον Γκάγκο!!"

Σκοράρουν και «εκτός» οι Γιουβεντίνοι!


Μια... πρωτόγνωρη έρευνα έκανε η Corriere dello Sport καθώς έψαξε και βρήκε σε τι ποσοστό είναι άπιστοι προς τις γυναίκες τους οι οπαδοί των ομάδων του Campionato!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι πιο άπιστοι είναι οι Γιουβεντίνοι, σε ποσοστό 21%. Σύμφωνα με την Corriere, μάλιστα, καλό θα είναι οι σύζυγοι των οπαδών των Μπιανκονέρι να προσέχουν ακόμη περισσότερο τώρα που θα ταξιδεύουν και στην Ευρώπη για το Champions League!

Στη δεύτερη θέση, με ποσοστό 16%, είναι οι οπαδοί της Ιντερ και ακολουθούν αυτοί της Μίλαν με 15%. Οι φίλοι της Νάπολι είναι άπιστοι σε ποσοστό 12%, της Λάτσιο στο 10% και της Ρόμα στο 8%.

Οσο για τους πιο πιστούς προς τις γυναίκες τους, σύμφωνα με την έρευνα είναι αυτοί της... Τορίνο! Εντελώς αντίθετοι με τους Γιουβεντίνους ξανά!
gazzetta.gr
Διαβάστε Περισότερα "Σκοράρουν και «εκτός» οι Γιουβεντίνοι!"

Έρευνα: Πόσους εραστές έχει η μέση Ελληνίδα;


Πιο ανήσυχες και από τις... Ιταλίδες εμφανίζονται οι Ελληνίδες!

Έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό γνωστής εταιρίας προφυλακτικών, παρουσιάζει ενδιαφέροντα στοιχεία τόσο για τις προφυλάξεις που παίρνει όσο και για το μέσο αριθμό σεξουαλικών συντρόφων που έχει η μέση Ελληνίδα και ο μέσος Έλληνας.

Ως προς τη χρήση προφυλακτικού κατά τη σεξουαλική επαφή, τα στοιχεία είναι μάλλον ανησυχητικά.

Συγκεκριμένα, το 38% των ερωτηθέντων Ελληνίδων δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις, αν και θεωρεί ότι ήταν ένα λάθος που δε θα έπρεπε να έχει κάνει. Από την άλλη ένας στους πέντε άντρες (22%) που έχει μόνιμη σχέση δήλωσε οτι συχνά ξενοκοιμάται και μάλιστα χωρίς προφυλακτικό. Το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες ευτυχώς κυμαίνεται μόλις στο 9%.

Επιπλέον, οι ερευνητές ρώτησαν τους συμμετέχοντες στην έρευνα σχετικά με τον αριθμό των σεξουαλικών τους συντρόφων.

Οι Ελληνίδες δήλωσαν ότι είχαν κατά μέσο όρο 10 σεξουαλικούς συντρόφους (όσο δηλαδή οι Γαλλίδες και οι Πολωνές ενώ οι Ιταλίδες έχουν 8 και οι Ολλανδές 6).

Από την άλλη οι Έλληνες άνδρες εμφανίζονται πιο δραστήριοι, έχοντας κατά μέσο όρο περίπου 30 διαφορετικές σεξουαλικές συντρόφους.
parapolitika.gr
Διαβάστε Περισότερα "Έρευνα: Πόσους εραστές έχει η μέση Ελληνίδα;"

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αγκουέρο


Ο Σέρχιο Αγκουέρο επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι με την επανεμφάνισή του να υπολογίζεται στα μέσα Σεπτέμβρη

Στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Αργεντίνος είχε τραυματιστεί στο πρώτο ματς της σεζόν απέναντι στη Σαουθάμπτον και αρχικά εκφράστηκαν φόβοι ότι ο τραυματισμός του στο πόδι είναι σοβαρός.

Παρόλα αυτά, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ανακούφισαν το ιατρικό επιτελείο των «Πολιτών», με τον «Κουν» να δουλεύει έκτοτε σκληρά για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Αν και ακόμα δεν έχει καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία της επιστροφής του, έχει επιστρεψει στις προπονήσεις και η επανεμφάνισή του αναμένεται στα μέσα Σεπτέμβρη, προλαβαίνοντας ίσως και την αναμέτρηση της Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League.
woop.gr
Διαβάστε Περισότερα "Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αγκουέρο"

Δεν ιδρώνει το αυτί τους για… Τζεμπούρ


Δεν ιδρώνει το αυτί τους για… Τζεμπούρ
Τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Αλγερίας με τη Λιβύη μπορεί να έχουν προβληματίσει τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της αφρικανικής χώρας, όχι όμως και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Στον Πειραιά δεν ανησυχούν καθόλου για τα όσα καταλογίζουν τα ΜΜΕ στον ποδοσφαιριστή τους και δεν δείχνει να… ιδρώνει το αυτί τους για τη συμπεριφορά του επιθετικού της ομάδας.

Ο Τζεμπούρ σε όλη την παραμονή του στον Πειραιά δεν έχει προκαλέσει κανένα πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, είτε όταν ήταν υπό τις εντολές του Ερνέστο Βαλβέρδε, ούτε τώρα υπό τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Έτσι στον Πειραιά δηλώνουν σίγουροι για τον παίκτη και μάλιστα, είναι πρόθυμοι να το αποδείξουν και έμπρακτα. Πώς θα γίνει αυτό;

Ο Γιάννης Βρέντζος χθες είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον επιθετικό του Ολυμπιακού εκφράζοντάς του την επιθυμία του συλλόγου να συνεχίσει την συνεργασία μαζί του, με ένα νέο συμβόλαιο που θα τον δένει περισσότερα χρόνια με την ομάδα.

Τις επόμενες ημέρες ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα ζητήματα ανανεώσεων συμβολαίων ανάμεσά τους και σε αυτό του Ραφικ Τζεμπούρ.
sport-fm.gr
Διαβάστε Περισότερα "Δεν ιδρώνει το αυτί τους για… Τζεμπούρ"

H Vodafone χορηγός στον ΠΑΣ Γιάννινα


vodafone
Η Vodafone, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η  Vodafone θα είναι χορηγός του "Vodafone MVP", του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή σε κάθε αγώνα που θα διεξάγεται στο γήπεδο των Ζωσιμάδων. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινώνονται αμέσως μετά την λήξη κάθε αναμέτρησης με εξέχουσες προσωπικότητες της πρόσφατης ιστορίας του ΠΑΣ Γιάννινα να πραγματοποιούν τη βράβευση του Vodafone MVP.

Ο κ. Δημήτρης Μίσσας, Multiregional Manager της Vodafone δήλωσε σχετικά: «Η ανανέωση της χορηγίας της Vodafone στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί μια λογική συνέχεια της εξαιρετικής συνεργασίας μας. Στους ανθρώπους της ομάδας βρήκαμε άξιους συνεργάτες οι οποίοι με την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο εκφράζουν και τη δέσμευση της Vodafone για την υποστήριξη του συλλογικού αθλητισμού. Η χορηγία της Vodafone στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί την έμπρακτη προσπάθεια μας αφενός να υποστηρίξουμε με ενεργό τρόπο της ομάδα των Ιωαννίνων και αφετέρου να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία στην οποία η ομάδα έχει βαθιές και ισχυρές ρίζες».

Από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την επέκταση της συνεργασίας με τη Vodafone o κ. Πασχάλης Μόσχογλου, Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ευχαριστεί την Vodafone για την έμπρακτη στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια και θεωρεί δεδομένο ότι και η φετινή συνεργασία μας θα κριθεί εξίσου επιτυχημένη με τις προηγούμενες, συμβάλλοντας σημαντικά στην επίτευξη των στόχων και των δύο πλευρών».
sportsioannina.gr
Διαβάστε Περισότερα "H Vodafone χορηγός στον ΠΑΣ Γιάννινα"

«Κόπηκε» ο Τσιάρτας


Την απόφαση να “κόψει” τον Βασίλη Τσιάρτα πήρε ο Θωμάς Μαύρος, στο πλαίσιο περικοπών. Στο τελευταίο Δ.Σ. της ΠΑΕ, εκτός των άλλων, συζητήθηκε και το θέμα να περιοριστούν τα άτομα που θα ακολουθούν την ομάδα στα εκτός Αττικής παιχνίδια της.

Γι’ αυτό το λόγο και όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL, ο Θωμάς Μαύρος και ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη την επόμενη εβδομάδα, “έκοψε” τον Τσιάρτα! Χαρακτηριστικό πάντως είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας, που κάνει λόγο και για… ψυχρότητα ανάμεσα στις σχέσεις των δύο ανδρών! Αναλυτικά το GOAL αναφέρει:

“Είναι σαφές από το καλοκαίρι πως στην ΑΕΚ έχει ραγίσει το γυαλί ανάμεσα στον Θωμά Μαύρο και στον Βασίλη Τσιάρτα. Μολονότι αποτέλεσε επιλογή του Θωμά για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και είχαν καλή σχέση, κάποια επεισόδια που υπήρξαν εκείνη την περίοδο δημιούργησαν ψυχρότητα.

Και ο χρόνος δεν μπόρεσε να γιατρέψει τις πληγές. Σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως εντάσσεται και η απόφαση που πήρε ο Θωμάς -στο πλαίσιο των γενικών περικοπών στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στα ταξίδια- να μη συμπεριλάβει τον Τσιάρτα στην αποστολή που θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Θωμάς έμαθε πως και στα ταξίδια της περσινής σεζόν δεν συμμετείχε (σε όλα τουλάχιστον) ο Γκρέταρσον και προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, η οποία φανερώνει όμως το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά τους. Επίσης, αποφασίστηκε να μειωθεί το προσωπικό ασφαλείας και οι παίκτες που θα επιλέγει ο Βλάχος, που θα είναι πλέον μάξιμουμ 19″.

πηγή: aek365.com
Διαβάστε Περισότερα "«Κόπηκε» ο Τσιάρτας"

Οριστική εξέλιξη μέχρι την Παρασκευή


Οριστική εξέλιξη μέχρι την Παρασκευή
Το θέμα της συμφωνίας ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την εταιρεία που θα «ντύνει» το αγωνιστικό της τμήμα - τουλάχιστον για - τη φετινή σεζόν έχει εξελιχθεί σε σίριαλ, έχοντας κουράσει μα κυρίως έχοντας εκθέσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Σύμφωνα με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες η επικοινωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι καθημερινή.
Η πορεία των σχετικών συζητήσεων χαρακτηρίζεται θετική για οριστική συμφωνία με ποσοστό άνω του πενήντα τοις εκατό αλλά αυτό που τονίζεται από την πλευρά των ανθρώπων της ομάδας είναι πως θα υπάρξει οριστική εξέλιξη, είτε θετική είτε αρνητική μέχρι και την προσεχή Παρασκευή. Παράλληλα διευκρινίζουν πως - και - γι' αυτόν το λόγο οι πιθανότητες να λειτουργήσεις η μπουτίκ την Κυριακή στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης φαντάζουν απειροελάχιστες έως ανύπαρκτες.
Γράφτηκε από  novasports.gr
Διαβάστε Περισότερα "Οριστική εξέλιξη μέχρι την Παρασκευή"

Μπουμσόνγκ: «Αρνήθηκα τη Γουέστ Χαμ, για το brand name του Παναθηναϊκού»


Μπουμσόνγκ: «Αρνήθηκα τη Γουέστ Χαμ, για το brand name του Παναθηναϊκού»
Με αφορμή την επίσκεψή του στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε γαλλικό μέσο. Ο στόπερ του «τριφυλλιού» εξήγησε ότι το καλοκαίρι κατέβαλε προσπάθεια ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του, αναφέρθηκε στις προχωρημένες επαφές του με τη Γουέστ Χαμ, αλλά και στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε τελικά να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, έστω και με λιγότερα χρήματα.
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός μίλησε στο le10sport.com (ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του, όπως αναφέρεται, ολόκληρη θα δημοσιευτεί στις 21/09) και δεν έκρυψε ότι το καλοκαίρι προσπάθησε να γυρίσει στα πάτρια εδάφη, βρίσκοντας όμως κλειστές τις πόρτες των πιο φιλόδοξων συλλόγων της Λιγκ 1.

«Αρχικά ήθελα να αποχωρήσω. Να επιστρέψω στη Γαλλία και τη Λιγκ 1 ακόμα και για μια ομάδα όπως η Παρί σεν Ζερμέν. Αυτοί βέβαια δεν με ήθελαν, δεν ήμουν προτεραιότητά τους (γέλια). Προσπάθησα να βρω ομάδα που να βρίσκεται συνήθως μέσα στην πρώτη εξάδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι σύλλογοι ψάχνουν πλέον νεότερους ποδοσφαιριστές. Βρήκα πολλές κλειστές πόρτες, παρότι οι οικονομικές αξιώσεις μου ήταν πολύ λογικές. Δεν ζητούσα πολλά χρήματα, ωστόσο οι περισσότεροι σύλλογοι ενδιαφέρονται μόνο στην προώθηση νέων παικτών ώστε αργότερα να καρπωθούν τα οφέλη από τις πωλήσεις τους. Καλό είναι αυτό, νομίζω όμως ότι χρειάζονται και έμπειροι παίκτες σε μια ομάδα», τόνισε αρχικά ο «Μπουμ» για να συνεχίσει αναφερόμενος στις επαφές του με τη Γουέστ Χαμ και στους λόγους που τον οδήγησαν τελικά στην απόφαση να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

«Είχα προτάσεις και από άλλους συλλόγους, εκτός Γαλλίας. Η πιο ενδιαφέρουσα ήταν από τη Γουέστ Χαμ. Φτάσαμε πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά τελικά αποφάσισα να μείνω στον Παναθηναϊκό. Παρά την κρίση, οι παράγοντες της ομάδας μου ζήτησαν να παραμείνω και το έκανα παρότι χρειάστηκε να μειώσω τις απολαβές μου κατά 25%, ποσοστό καθόλου αμελητέο. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα λόγω κρίσης, αλλά το όνομα 'Παναθηναϊκός' αποτελεί εγγύηση για τα χρήματά μου. Αυτό μου είπαν οι άνθρωποι της ομάδας, αυτό έχω καταλάβει κι εγώ και γι αυτόν τον λόγο έμεινα στην Αθήνα».
onsports.gr
Διαβάστε Περισότερα "Μπουμσόνγκ: «Αρνήθηκα τη Γουέστ Χαμ, για το brand name του Παναθηναϊκού»"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Στηρίζουμε τον σύλλογο ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ για το υπέροχο έργο του.

Soccer Ball 4